Home » Elektrisch gereedschap

Elektrisch gereedschap

Op zoek naar kwalitatief elektrisch gereedschap? Kom bij ons langs, we adviseren u graag en u kunt vrijwel alle machines bij ons uitproberen.

We vertellen u uitgebreid over de kwaliteiten van de verschillende merken en machines en bieden u zelfs de mogelijkheid het gereedschap op uw werk, op locatie, te testen.

Enkel A-merken

Ons assortiment bestaat enkel uit A-merken. Denk aan merken als Metabo, Festool, Fein en Flex. De voordelen daarvan zijn groot:

  • Hoge kwaliteit en servicegraad
  • Veel kennis en innovatie
  • Grote betrouwbaarheid

Veel kennis in huis

We onderhouden warme contacten met onze leveranciers, waardoor we echt op ze kunnen rekenen. Ze gaan zo met u de bouw op als het nodig is. We weten ook echt veel van hun machines en komen er toch elke keer weer achter dat er meer met een machine kan dan we van tevoren dachten. Die kennis brengen we graag op u over.

Stofarm slijpen

We demonstreren u bijvoorbeeld graag live hoe u stenen stofarm kunt slijpen door een stofkap te plaatsen op een haakse slijper. Bijvoorbeeld bij het herstellen van aardbevingsschade (waar kwartsstof bij vrijkomt) of het saneren van oude stuclagen.

Wilt u meer weten? Ga dan naar onze webshop of kom bij ons langs: Ceintuurbaan Noord 111, Roden Naar de webshop