Home » Bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmaterialen

Moeren, bouten, schroeven, lijmen en kitten, maar ook balkdragers, versterkingshoeken, stoelhoeken en verbindingsstrips. U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Kom langs voor advies, we denken graag met u mee.

IJzerwaren

We hebben hier wel 2.000 bakjes met moertjes, schroefjes, bouten, ringen, koppelstukjes en ga zo maar door. En of u er nu 10 nodig hebt of 200, allebei geen probleem.

We vinden sterke partners in onze leveranciers, zoals Dynaplus en Fischer. Dat is prettig, omdat wij weliswaar heel veel weten, maar ook niet alles.

Zo kregen we laatst een wel heel specialistische vraag over de montage van een hefbrug bij een autobedrijf. Het betrof een chemische verankering waar een keilbout voor nodig zou zijn. De expert van Fischer is dan zo ter plaatste om ons en onze klant van gedegen advies te voorzien in de keuze voor de juiste veiligheidsverankering.

Lijmen en kitten

Duurzaamheid is een hot item tegenwoordig. Terecht ook. Wij weten, als je het goede spul verkoopt zit je automatisch in de duurzame hoek. En dat doen wij, met merken als Den Braven, Bostik/Simson, Illbruck, Bison en TEC7.

TEC7 heeft mooie innovaties, ook voor het verwijderen van kit of juist het schoonmaken ter voorbereiding op het kitten. Het heeft bijvoorbeeld ook bijzondere schuimen in het assortiment, zoals afdichtingsschuimen voor de bouw, waarvan binnenkort een milieuvriendelijke versie op de markt komt.

Wilt u meer weten? Ga dan naar onze webshop of kom bij ons langs: Ceintuurbaan Noord 111, Roden Naar de webshop